måndag 3 november 2008

Huvudvärk

Sitter här med dunkande huvudvärk.
Varit i skolan tre timmar idag. Haft lärande seminarie i cirkulationssystemets case. Mycket lärorikt, men förstod samtidigt att vi inte gjort som man skulle. Tänkte sätta mig imorgon eller ikväll och fördjupa mig lite mer i vad olika saker beror på och riskfaktorer.

Skola på onsdag och fredag denna veckan, 9-12. Båda två på KTC med injektioner och Hjärt- och lungräddning. Praktiska saker är alltid intressant.

De har ringt från jobb också... men inget svar på telefonsvararen så då orkar jag inte ringa tillbaka, för då blir man ledig :)

Middag här hemma med mina föräldrar och svärföräldrar på fars dag. Får man laga något gott och kanske baka en kaka. Hoppas bara presenterna hinner komma. Korten är ju klara, ja faktiskt. :)

Sonen springer runt här med sina stövlar. Var iväg i lördags och handlade vinterkängor och allvädersstövlar. Båda tänkta att vara på dagis, men allvädersstövlarna gillar han så dom går han med hemma. Inomhus. När han kom hem från dagis idag blev han först besviken när han inte såg stövlarna, men sken upp som en sol när hitta dom. Han är FÖR lik sin pappa :S

Ikväll blir det pannkakor.

Inga kommentarer: